Sticla securizata

 

STICLA SECURIZATA

GEAM TERMOIZOLANT

vezi detalii

vezi detalii

  

STICLA SECURIZATA

 

Arhitecti si designeri de interior s-au axat in ultimul timp pe integrarea eleganta de sticla securizata Ón proiectele lor. Ansablurile de sticla secururizata sunt o solutie moderna si interesanta de a despartii si apropia un spatiu prin accesul visual nelimitat sau partial limitat dupa caz.Datorita sticlei securizate, problemele de siguranta si confort sunt rezolvate optim.

Excel group 2005 s-a axat pe integrarea eleganta de sticla Ón planurile de designul interior specializandu-se in producerea si montarea ansablurilor de sticla secururizata si a peretilor de sticla, precum si a altor produse din aceeasi gama precum cabine de dus personalizate.

Sticla securizate este o sticla, cu caracteristici suplimentare de securitate. Aceasta securizare se poate produce prin calire sau laminare. Securizarea prin calire este obtinuta prin incalzirea geamului plan la o temperatura de cca 650-6800C urmata de o racire brusca si uniforma, tratament termic care induce echilibrarea tensiunilor de compresiune depe suprafetele sticlei cu tensiunile de intindere din stratul interior.

Sticla securizata are o rezistenta de 3-4 ori mai mare la stresul mecanic si termic decat sticla netratata de aceeasi grosime .Stabilitatea la diferente de temperatura: 2000C fata de 400C la float normal.Cand sticla securizata este solicitata peste limitele de rezistenta, se sparge prin fragmentare in particule relative mici cu muchii netaioase,care nu prezinta riscuri esentiale de accidentare.

 

APLICATIILE STICLEI SECURIZATE

APLICATII PENTRU INTERIOR
- usi si pereti despartitori, mobilier de birou, casnic si comercial, cabine de dus, lifturi, trepte, balustrade.

        

         

         

 

APLICATII PENTRU EXTERIOR
- pereti cortina, fatade structurale, luminatoare, ferestre, balustrade, sere, usi exterioare, vitrine, cabine telefonice, copertine, portaluri, etc.

Sticla securizata este obligatorie in zonele in care fatada vitrata trebuie sa faca fata unui stres termic ridicat, cum ar fi situatiile in care se foloseste o sticla cu grad mai mare de absorbtie pe fata sudica a cladirii, sau in vecinatatea unor surse interne de caldura (radiatoare, sisteme de incalzire).

 

 

Home | Produse | Preturi | Contact

 

 

© 2005 - 2011 Excel Group - Toate drepturile rezervate