Profile aluminiu

 

Ansamblurile de tamplarie din Aluminiu sunt printre cele mai importante elemente arhitecturale ale unei case, de aceea am considerat ca materialele care intra in componenta lor trebuie sa fie de cea mai buna calitate.

Excel group 2005 a ales sa foloseasca in producerea tamplariei din aluminiu profile cu calitati superioare de la producatori consacrati cu experiente vaste in domeniu precum ALUMIL, PROFILCO etc

Randamentul energetic, aspectul estetic deosebit, izolarea termica si fonica superioara sunt cele mai importante calitati ale tamplariei realizate de Excel Group 2005.

                             

Ansamblurile din profile de aluminiu rezista la solicitari produse de vibratii si la solicitari mecanice (socuri) din utilizare avand un randamentul energetic foarte bun, aspectul estetic deosebit, izolarea termica si fonica superioara.

Calitatea materialelor utilizate pentru realizarea tamplariei de aluminiu asigura o buna comportare in timp a acestora in conditiile de utilizare normala. Durata de viata a tamplariei de aluminiu este de cel putin 30 ani, cu exceptia partilor care pot fi inlocuite. Tamplaria din profile de aluminiu poate fi cu sau fara intreruperea puntii termice.

ExcelGroup 2005 executate tamplarie avand la baza o gama variate de profile, deasemenea culorile profilelor sunt variate. Elementele se realizeaza la forme si demensiuni comandate, conform proiectelor de executie.

Elementele de tamplarie sunt alcatuite din parti fixe(rame)si parti mobile( canat mobil) care inglobeaza geamul izolant, Atat ferestrele cat si usile pot fi vitrate ,partial vitrate sau pline In mod fregvent la usile rezidentiale se folosesc panouri ornamentale

                             

 

 

Home | Produse | Preturi | Contact

 

 

2005 - 2011 Excel Group - Toate drepturile rezervate